Arohan tarina Lauran blogissa

Miten Aroha Helsinki syntyi? Miten Tiina ja Laura tapasivat? Miten liiketila löytyi? Nämä ja monia muita vastauksia Arohan tarinan takaa voi saada selville Lauran blogitekstistä.

Lue juttu täältä: https://www.urbaaniviidakkoseikkailijatar.fi/nain-syntyi-matkateemainen-parturi-kampaamo-aroha-helsinki/

Irtisanoin itseni marraskuussa, tietäen vain tarvitseni muutosta. Ajattelin lähteväni kerrankin sille pitkälle matkalle, joka veisi minut juuri sinne, minne kuuluisin. Halusin antaa maailmalle mahdollisuuden riepotella minua minne vain ja halusin olla vapaa tarttumaan maailman minulle tarjoamiin tilaisuuksiin.
— urbaaniviidakkoseikkailijatar.fi
processed__MG_0496-2.jpg

Aroha — mitä se tarkoittaa?

Aroha tarkoittaa Uuden-Seelannin Maorien kielellä yksinkertaistettuna sanaa rakkaus. Enemmän kuin romanttisessa mielessä, se edustaa rakkaudellista elämäntapaa. Se edustaa yhteyttä, energiaa, tyytyväisyyttä ja hetkessä elämistä. Näitä meillä kaikilla meillä on oppimista, aivan varmasti.

Toisinpäin käännettynä, lopusta alkuun, sama sana on espanjan kielen sana ahora eli sana nyt. Haluammekin Aroha Helsingissä korostaa hetkessä elämistä. Toivomme, että jokainen Vuorimiehenkadun Arohan ovesta sisään astuva nauttii hetkestään kanssamme ja jättää huomisen haasteet ja eilisen huolet taakseen.

2019-10-08 07.39.39 1.jpg